ПОЧЕТНА ЗА НАС ПАРТНЕРИ УСЛУГИ КОНТАКТ ПРОЕКТИ
Барај :
 


 

 
 
         ПРОЕКТИ

Тековни и последни реализирани проекти на Регионален бизнис центар Скопје се:

  • Обезбедување на поддршка за поголема самоодржливост и помош на заедницата - проектот е финансиран од УНХЦР (повеќе инфо)
  • Самовработување - соработка со АППРМ (повеќе инфо)
  • Намалување на малолетнички бракови преку економско осамостојување - проект финансиран од Европска Унија (повеќе инфо)
  • ТЕСЛА - Кон европски политики и најдобрите пракси за поддршка за апликација на повеќестепената локална власт - проект финансиран од Европска Комисија - ЕАСЕА (повеќе инфо)   
 


English

 
УНХЦР
 
Агенција за поддршка на претприемништво на Р.М.
 
ТЕСЛА Мрежа
 
 
    Регионален Бизнис Центар - Скопје