ПОЧЕТНА ЗА НАС ПАРТНЕРИ УСЛУГИ КОНТАКТ ПРОЕКТИ
Барај :
 


 

 
УСЛУГИ
         Започнете свој бизнис

Помош за почетници во бизнисот ( старт ап бизниси)

- Работилници за започнување на сопствен бизнис и самовработување


- Обуки за изработка на бизнис план / маркетинг план


- Групно советување за ваучар системот


- Советување/обука и консултации за почетници


English

 
УНХЦР
 
Агенција за поддршка на претприемништво на Р.М.
 
ТЕСЛА Мрежа
 
 
    Регионален Бизнис Центар - Скопје