ПОЧЕТНА ЗА НАС ПАРТНЕРИ УСЛУГИ КОНТАКТ ПРОЕКТИ
Барај :
 


 

 
Реализирани проекти
         Мрежа на градови на Југоисточна Европа - 2005

Овој проект е изработен во партнерство со следниве градови:

  • Град Печ,
  • Град Ниш,
  • Туристичкиот Сојуз на Град Травник,
  • Туристички сојуз - Ријека,
  • Совет за Туризам-Љубљана,
  • Сојуз за туристички информации-Нови Сад,
  • Канцеларија за европски и меѓународни работиЛајбцинг и
  • Град Скопје.

Изработена беше Стратегија за развој на туризмот и беше дефинирана  постапката за избор и изработка на сувенир на Град Скопје, како нов туристички производ.

Проектот беше финансиран од средствата на СЕЕНЕТ-Програмата.


English

 
УНХЦР
 
Агенција за поддршка на претприемништво на Р.М.
 
ТЕСЛА Мрежа
 
 
    Регионален Бизнис Центар - Скопје