ПОЧЕТНА ЗА НАС ПАРТНЕРИ УСЛУГИ КОНТАКТ ПРОЕКТИ
Барај :
 


 

 
Реализирани проекти
         Ревитализација на Старата Чаршија 2004 - 2005

 

Проектот -Ревитализација на Старата Скопска Чаршија беше финансиран и поддржан од :

  • Владата на Република Македонија,

  • Министерство за култура на Р.М. и

  • Амбасадата на Кралството Холандија во Република Македонија

 Во проектот земаа учество повеќе од 50 институции, невладини организации, уметници и самостојни занаетчии.

 

Проектот се одвиваше во две фази:

  • Организација на Донаторска Конференција за ревитализација на Старата Скопска Чаршија   

  • Подготовка на проектна документација за повеќе од 30 идеи за проекти и изработка на видео презентација на истите.

 


English

 
УНХЦР
 
Агенција за поддршка на претприемништво на Р.М.
 
ТЕСЛА Мрежа
 
 
    Регионален Бизнис Центар - Скопје