ПОЧЕТНА ЗА НАС ПАРТНЕРИ УСЛУГИ КОНТАКТ ПРОЕКТИ
Барај :
 


 

 
Реализирани проекти
         Стоп за пластика 2003-2004

 Проектот- Стоп за пластиката -како дел од Програмата за намалување на употребата на пластиката 2003-2004,  ја опфати реализацијата на следните активности:

  • Испитување на интересот за замена на пластиката со нови видови еколошки материјали
  • Формирање на јавно приватно партнерство, со цел промоција на фирма за производство на еко-чаши
  • Подготовка на проектна документација со цел обезбедување средства од меѓународните институции.

Проектот беше финансиран од страна на ГТЗ ЛЕАП Канцеларија на Град Скопје, а партнери и соработници во проектот беа:

  • Министерство за Економија на Р.М. и
  • ЗБК Креација-Скопје


English

 
УНХЦР
 
Агенција за поддршка на претприемништво на Р.М.
 
ТЕСЛА Мрежа
 
 
    Регионален Бизнис Центар - Скопје